rezervacije


REZERVACIJE

Rezervacije vstopnic lahko naredite neposredno pri dogodku na koledarju.

Za rezervacije vstopnic lahko pošljete sporočilo na rezervacije@hisaotrok.si. Rezervacije preko interneta sprejemamo do dneva prireditve. Na dan prireditve nas za rezervacije prosimo pokličite ali pošljite sms na 041663904 ali 040795440.

Rezervacije za predstave v okviru festivala Bobri niso mogoče. Za vse gledališke, plesne in glasbene prireditve festivala Bobri ter filme lahko brezplačne vstopnice prevzamete v soboto, 12. januarja, med 11.00 in 16.00 (oziroma dokler ne bodo pošle) v Festivalni dvorani na Vilharjevi 11. Vsak odrasel obiskovalec lahko prevzame vstopnice za največ tri prireditve, vendar ne več kot pet za eno. Brez vstopnic vstop ne bo mogoč! Več na www.bobri.si.

Cene vstopnic:

Otroška vstopnica: 4€

Odrasla vstopnica: 6€

Družinska / darilna kartica: 16€ – Na kartici so štirje kuponi, ki jih lahko zamenjate za vstopnice za katerokoli predstavo, nastalo v produkciji Hiše otrok in umetnosti.

Otroška vstopnica s popustom: 3€ – Popust lahko uveljavljajo imetniki celoletne vstopnice za ZOO Ljubljana. Popust velja za katerokoli predstavo, nastalo v produkciji Hiše otrok in umetnosti.

Plačilo je možno samo z gotovino.