podprite hiso


Podprite delovanje Hiše

V časih, ko so bila vsa gledališča zaprta, smo vam v Hiši otrok in umetnosti vsak teden ob sobotah omogočali brezplačni ogled naših Predstav na daljavo. Hvala vsem, ki ste nam z donacijami pomagali, da smo kljub zaprtju še zmeraj lahko ustvarjali. Še vedno pa bomo veseli, če z donacijo podprete naše delovanje. Podprete nas lahko na več načinov: 

BON21

Vaš BON21 lahko unovčite pri našem partnerskem Lutkovnem gledališču FRU-FRU. Za bon pridobite paket vstopnic, ki jih lahko porabite za ogled predstav v Hiši otrok in umetnosti. Minimalni znesek za unovčitev BONa21 je 16 € – 4 vstopnice.

Za unovčitev potrebujete vaš osebni dokument in predpisane obrazce, ki jih lahko dobite tudi pri nas. Več informacij najdete tukaj.

Če bon za upravičenca, ki ima zakonitega zastopnika oziroma skrbnika, unovči oseba, ki ni njegov zakoniti zastopnik oziroma skrbnik, mora predložiti »Izjavo zakonitega zastopnika oziroma skrbnika za unovčitev bona upravičenca po tretji osebi«. Če se unovči preneseni bon, je treba priložiti »Izjavo upravičenca o prenosu bona«, ki jo podpiše upravičenec oziroma njegov zakoniti zastopnik ali skrbnik. Preneseni BON21 je mogoče uporabiti le enkrat (večkratno unovčenje prenesenega bona ni možno).

Donirajte s kreditno kartico ali prek Paypala

S svojo kartico ali preko Paypal računa lahko z nakupom virtualne vstopnice podprete naše delo. Donirate lahko zneske v vrednosti otroške vstopnice (4 EUR), odrasle vstopnice (6 EUR) ali Družinske kartice (16 EUR). Seveda pa lahko donirate tudi poljuben znesek.

Namenite nam do 1% dohodnine

Do konca leta 2021 se lahko odločite, komu boste namenili do 1% vaše dohodnine. Veseli bomo, če nas podprete in nam z vašo podporo omogočite, da lažje prebrodimo čase oteženega dela. Najdite na e-davkih (davčna številka 23622989) ali na vaš davčni urad odnesite izpolnjen obrazec.

Donirajte na naš tekoči račun

Pomagate pa nam lahko tudi z nakazilom na naš tekoči račun.

Podatki za nakazilo:

Društvo Hiša otrok in umetnosti
Hudovernikova 5
Ljubljana

IBAN SI56 0313 4100 0124 015 pri SKB
BIC/SWIFT SKBA SI 2X
Koda namena: CHAR

Naročite darilno kartico

Darilna kartica je odlično darilo! Na njej so štirje kuponi, ki jih lahko zamenjate za štiri vstopnice v Hiši otrok in umetnosti. Veljavnost kartice je neomejena, uporabite jo lahko za nakup vstopnic za vse predstave, nastale v produkciji Hiše otrok in umetnosti. Cena kartice je 16 evrov, poštnina je brezplačna. Več informacij in naročila na e-naslovu ali na 041663904.