podprite hiso


Podprite delovanje Hiše

V časih, ko so bila vsa gledališča zaprta, smo vam v Hiši otrok in umetnosti vsak teden ob sobotah omogočali brezplačni ogled naših Predstav na daljavo. Hvala vsem, ki ste nam z donacijami pomagali, da smo kljub zaprtju še zmeraj lahko ustvarjali. Še vedno pa bomo veseli, če z donacijo podprete naše delovanje. Podprete nas lahko na več načinov: 

Donirajte s kreditno kartico ali prek Paypala

S svojo kartico ali preko Paypal računa lahko z nakupom virtualne vstopnice podprete naše delo. Donirate lahko zneske v vrednosti otroške vstopnice (4 EUR), odrasle vstopnice (6 EUR) ali Družinske kartice (16 EUR). Seveda pa lahko donirate tudi poljuben znesek.

Namenite nam do 1% dohodnine

Do konca leta 2023 se lahko odločite, komu boste namenili do 1% vaše dohodnine. Veseli bomo, če nas podprete in nam z vašo podporo omogočite, da lažje prebrodimo čase oteženega dela. Najdite na e-davkih (davčna številka 23622989) ali na vaš davčni urad odnesite izpolnjen obrazec.

Donirajte na naš tekoči račun

Pomagate pa nam lahko tudi z nakazilom na naš tekoči račun.

Podatki za nakazilo:

Društvo Hiša otrok in umetnosti
Hudovernikova 5
Ljubljana

IBAN SI56 0313 4100 0124 015 pri SKB
BIC/SWIFT SKBA SI 2X
Koda namena: CHAR

Naročite darilno kartico

Darilna kartica je odlično darilo! Na njej so štirje kuponi, ki jih lahko zamenjate za štiri vstopnice v Hiši otrok in umetnosti. Veljavnost kartice je neomejena, uporabite jo lahko za nakup vstopnic za vse predstave, nastale v produkciji Hiše otrok in umetnosti. Cena kartice je 16 evrov, poštnina je brezplačna. Več informacij in naročila na e-naslovu ali na 041663904.