podprite hiso


Podprite delovanje Hiše

V trenutnih časih, ko so vsa gledališča zaprta, smo se v Hiši otrok in umetnosti odločili, da bomo vsak teden ob sobotah še naprej omogočali ogled naših Predstav na daljavo. Ker želimo, da so predstave dostopne vsem, si jih vsi lahko vedno ogledate brezplačno. Vseeno pa bomo veseli, če z donacijo podprete naše delovanje. Podprete nas lahko na štiri načine:

 

Donirajte s kreditno kartico ali prek Paypala

S svojo kartico ali preko Paypal računa lahko z nakupom virtualne vstopnice podprete naše delo. Donirate lahko zneske v vrednosti otroške vstopnice (4 EUR), odrasle vstopnice (6 EUR) ali Družinske kartice (16 EUR). Seveda pa lahko donirate tudi poljuben znesek.

Namenite nam do 1% dohodnine

Letos je rok za namenitev dohodnine podaljšan do 31. 5. 2021, tako da nam še vedno lahko namenite do 1% vaše dohodnine. Ker smo status nevladne organizacije v javnem interesu prejeli pred kratkim se zna zgoditi, da bomo objavljeni šele na posodobljenem seznamu upravičencev po 15. 5. 2021. Vseeno pa nas najdite na e-davkih ali na vaš davčni urad odnesite izpolnjen obrazec.

Donirajte na naš tekoči račun

Pomagate pa nam lahko tudi z nakazilom na naš tekoči račun.

Podatki za nakazilo:

Društvo Hiša otrok in umetnosti
Hudovernikova 5
Ljubljana

IBAN SI56 0313 4100 0124 015 pri SKB
BIC/SWIFT SKBA SI 2X
Koda namena: CHAR

Naročite darilno kartico

Darilna kartica je odlično darilo! Na njej so štirje kuponi, ki jih lahko zamenjate za štiri vstopnice v Hiši otrok in umetnosti. Veljavnost kartice je neomejena, uporabite jo lahko za nakup vstopnic za vse predstave, nastale v produkciji Hiše otrok in umetnosti. Cena kartice je 16 evrov, poštnina je brezplačna. Več informacij in naročila na e-naslovu ali na 041663904.