Loading Dogodki

« Vsi Dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Ostaline – ŠtudenTeater

13. 4. 2022 ob 19:00

Kamorkoli gremo, vzamemo svoje zgodbe s seboj – no, če si zgodbe ne vzamejo nas. Skupaj puščamo sledi – včasih so to uhojene poti, drugič odseki zgodb, ki jih ne morem več nositi, včasih pa kupi smeti. V nove svetove zakorakamo polni zgodb, ki definirajo našo zgodovino in nas same. Naše zgodbe prepredajo vsakdan, rastejo iz dreves, plazijo se pod posteljami, dišijo iz skodelice juhe. Ogromno zgodb ne vidimo – ogromno pa jih slutimo. A katera zgodba bo preživela? Čigava ne bo nikoli videna?

In čez 20 000 let mogoče bo prišel arheolog izkopavat ostanke naših življenj. Čez in čez bo razprostrl pokrajino in preiskal vsako njeno gubo – da bi si le dokazal, da ima vse svoj namen. Da bi osmislil svoj nesmisel, da bi spisal svojo zgodbo. Da bi fosil njegove zgodbe ostal nedotaknjen, zamrznjen v času.

In čez 20 000 let mogoče …

Zasnova, režija, likovna podoba, izdelava lutk in igra: Gala Jarc, Eva Karolina Soršak, Jana Zorko
Mentorja: Irena Rajh, Anže Virant
Za odrasle 15+, 5 €
ŠtudenTeater je program za študente negledaliških programov, ki želijo nadgraditi svoje gledališko in ustvarjalno znanje in živeti oder. Javni sklad RS za kulturne dejavnosti (JSKD), Gledališče Glej, Moment v sodelovanju z GT22, Hiša otrok in umetnosti, Zavod za mladino, kulturo in turizem Koper in ZKD Nova Gorica s svojo profesionalno in strokovno podporo oblikujemo in vodimo ideje študentov v okvirih avtorskega, plesnega, lutkovnega, performativnega in glasbenega gledališča.

Podrobnosti

Datum:
13. 4. 2022
Čas:
19:00 - 19:30

Prizorišče

Hiša otrok in umetnosti
Komenskega 9
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Telefon:
041663904

Predstava je razprodana. Za več informacij pokličite na 040 913 045.