rojstni dnevi


Rojstni dan v Hiši otrok in umetnosti

Če želite vašemu otroku prirediti drugačno, umetniško praznovanje rojstnega dne, potem praznujte pri nas. V Hiši organiziramo rojstni dan za skupino do 20 otrok. Poskrbimo za njihov sprejem, rojstnodnevno okrašen prostor in voden program. Vsak otrok lahko po praznovanju domov odnese tudi svoj balon. 

Ponujamo vam tri različne programe:

1. Ustvarjajmo skupaj

Kulturni in družabni program se navezuje na ustvarjalno delavnico, v kateri otroci izdelajo preprosto lutko ali svojo kamišibaj predstavico. Vključuje pravljico z lutkami v stilu kamišibaj gledališča, vodene plesno-gibalne in socialne igrice in po želji še poslikavo obraza (ni vključeno v ceno). Program priredimo starosti, velikosti skupine ter željam slavljenke oziroma slavljenca. V programu je posebno mesto namenjeno obdaritvi in čestitkam slavljencu, rezanju torte in pogostitvi.

Čas trajanja: 2 uri

Skupina: do 20 otrok

Možni termini: petek ali sobota popoldan / po dogovoru (kadar ni rednih dejavnosti in predstav za izven)
Cena: 160 €

 

2. Lutkovna predstava

Program vključuje ogled lutkovne predstave, ki je na našem rednem programu ob sobotah. Primeren je za manjše skupine otrok, ki se pridružijo zunanjim obiskovalcem na predstavi. Sledi praznovanje po vodenem programu dveh animatorjev, ki ga lahko izberete iz zgoraj opisanega programa Ustvarjajmo skupaj ali prepustite nam.

Čas trajanja: 2 uri

Skupina: do 15 otrok

Možni termini: sobota dopoldan ali popoldan
Cena: vstopnica za predstavo (4 €/otroka) + 120 €

3. Lutkovna predstava po vašem izboru

Program vključuje ogled lutkovne predstave  Kroki in prijatelji  ali po izbiri iz našega rednega programa, kar je osrednji dogodek praznovanja. Sledi praznovanje po vodenem programu dveh animatorjev, ki ga lahko izberete iz zgoraj opisanega programa Ustvarjajmo skupaj ali prepustite nam.

Čas trajanja: 2 uri

Skupina:  do 25 otrok

Možni termini: po dogovoru (kadar ni rednih dejavnosti in predstav za izven)
Cena: 270 €

V ceno naših programov ni vključena pogostitev otrok, zato za hrano in pijačo poskrbite starši sami. Na vašo željo pa lahko pogostitev pripravimo mi.

Rezervacije in dodatne informacije preko spletnega obrazca, e-pošte irena@hisaotrok.si ali na 041663904 (Irena).

Prenesite in natisnite vabila za rojstni dan!