rojstni dnevi


ROJSTNI DAN

Če želite vašemu otroku prirediti drugačno, umeniško praznovanje rojstnega dne, potem praznujte pri nas.

 V HIŠI je možno organizirati rojstni dan za skupino do 20 otrok. Ponujamo vam tri različne programe:

1. Ustvarjajmo skupaj: 

kulturni in družabni program se navezuje na ustvarjalno delavnico, v kateri otroci izdelajo preprosto lutko ali svojo kamišibaj predstavico. Vključuje pravljico z lutkami v stilu kamišibaj gledališča, vodene plesno gibalne in socialne igrice, po želji poslikavo obraza (ni vključeno v ceno), in ga priredimo starosti, velikosti skupine ter željam slavljenke oziroma slavljenca. Program je lahko tematsko oblikovan (gusarska zabava,  princeskin ples v kostumih …). V programu je posebno mesto namenjeno obdaritvi in čestitkam slavljencu, rezanju torte in pogostitvi.

Čas trajanja je 2 uri. 
Možni termini: petek  ali sobota popoldan ali po dogovoru med tednom v popoldanskem času
Cena: 140,00€ 

2. Lutkovna predstava v našem rednem programu, ki poteka vsako soboto ali nedeljo. 
Primerno je za manjše skupine otrok (do 15), ki se pridružijo obiskovalcem na  predstavi za izven, po predstavi pa nadaljujejo s praznovanjem po opisu zgoraj.

Cena: vstopnica za predstavo: 4 €/otroka + 100 €
Vključuje ogled predstave po programu, voden program dveh animatorjev po rojstnodnevnem programu Ustvarjajmo skupaj, okrasitev in najem prostorov.
Čas trajanja je 2 uri. 

V primeru, da ne želite vodenega programa po zaključeni predstavi, lahko 45 minut ostanete v naših prostorih, sami pogostite otroke s torto in se igrate v naši dvorani. V tem primeru je cena: vstopnica za predstavo: 4 € / otroka + 50 € (najem prostora)

3.Lutkovna predstava po vašem izboru iz produkcije Hiše ali lutkovnega gledališča FRU-FRU je osrednji dogodek  praznovanja, sledi  program po programu Ustvarjajmo skupaj, prilagojen starosti otrok.

Čas trajanja je 2,5 ure. 
Možni termini: ko ne potekajo redne dejavnosti in predstave za izven
Cena: 260 € (vključuje izvedbo predstave, voden program dveh animatorjev, okrasitev, pogrinjke, najem in čiščenje prostorov)

V ceno naših programov ni vključena pogostitev otrok. Za hrano in pijačo navadno poskrbijo starši sami, na vašo željo pa poskrbimo tudi za prigrizke, torto in pijačo.

Informacije in rezervacije preko spletnega obrazca, e-pošte irena@hisaotrok.si
ali na 041663904.

Prenesite in natisnite vabila za rojstni dan!