novoletne prireditve


Novoletne prireditve

OBISK MIKLAVŽA, BOŽIČKA IN DEDKA MRAZA

Razveselite otroke v vašem kolektivu z lutkovno predstavo in obiskom dedka Mraza, Božička ali Miklavža s spremstvom. Pripravili smo vam celovito ponudbo, v katero so vključeni lutkovna predstava po vaši izbiri, obisk dobrega moža, razdelitev daril, najem dvorane in tehnična izvedba celotne prireditve. Na vašo željo vam lahko pripravimo tudi pogostitev. Izberete lahko katerokoli predstavo, nastalo v naši produkciji, ali pa predstave naših partnerskih gledališč (FRU-FRU, AEIOU, Kamišibaj gledališče …)

Prireditev je lahko organizirana

  • v naši dvorani na Komenskega cesti v Ljubljani (80 sedežev)
  • v prostorih vašega podjetja oziroma v dvorani, ki jo najame vaše podjetje

V kolikor je v vašem kolektivu manjše število otrok, lahko organiziramo prireditev za dve podjetji hkrati. V tem primeru se stroški porazdelijo sorazmerno glede na število otrok (Primer: večji kolektiv 2/3 cene, manjši 1/3 oziroma na enake deleže če sta skupini otrok v obeh podjetjih približno enako veliki).

Za cene, rezervacijo termina in vsa vprašanja nam pošljite povpraševanje

Obisk dobrih mož v času epidemije

V kolikor javne prireditve še zmeraj ne bodo dovoljene smo pripravili dva različna paketa z obiski dobrih mož na daljavo.

1. Praznična spletna prireditev vključuje:
Nagovor dedka Mraza posnetim v naravnem okolju ZOO s severnimi jeleni ter pri dedku Mrazu doma (čas trajanja 15 minut)
Posnetek lutkovne predstave po izbiri (čas trajanja 30 minut)

Način predvajanja: posnetek s personalizirano najavno sliko vašega podjetja bo dostopen na naši spletni strani. Vaši zaposleni bodo dobili povezavo, preko katero bodo lahko lahko dva dni dostopali do predstave. O času predvajanja in časovnih intervalih se dogovorimo z vsakim uporabnikom storitve posebej.

2. Dedek Mraz, Božiček in Miklavž  iz naslonjača:
Pozdravni nagovor in pogovor v živo namenjamo manjšim kolektivom in individualnim obiskovalcem, ki bi želeli otrokom pripraviti pravljično novoletno presenečenje. Dedek Mraz se bo oglasil iz svojega najljubšega naslonjača, obdan z darili pod novoletno jelko. Pogovarjal se bo z otroki v živo, jim podaril kratko pravljico v stilu kamišibaj gledališča in z njimi zapel njihovo najljubšo pesmico.

Način predvajanja: Srečanje z dedkom Mrazom iz naslonjača bomo organizirali preko Zoom aplikacije. Skupinsko srečanje traja 30 minut, individualna srečanja pa 15 minut. Program bo primeren za otroke od 3. leta dalje. Po prejetem plačilu bo uporabnik prejel geslo za dostop do aplikacije. O času predvajanja in časovnih intervalih se dogovorimo z vsakim uporabnikom storitve posebej.

Cena skupinskega srečanja za manjše podjetje (do 25 otrok): 350 € brez DDV (bruto 384,00)

Cena individualnega srečanja (za eno družino oz. za prijavo v aplikacijo Zoom z enim računalnikom) : bruto 30 € / srečanje