Loading dogodki

« Vsi dogodki

  • Ta dogodek je minil.

Ples s soncem – razprodano

8. 2. 2023 ob 10:00

Edinstveno giblano popotovanje RUMENE PIKE NA NEBU, ki je včasih čisto majhna, spet drugič ogromna krogla, enkrat nam njen odsev blešči v oči, spet tretjič se skriva za oblaki. Serija delavnic je namenjena mamicam z dojenčki, da s svojim Soncem izkusijo prve gibe ob zvokih, glasbi, pesmimi, risanjem, z različnimi prostorskimi estetikami, taktilnimi predmeti,… in na ta način preživijo kvaliteten čas s svojim dojenčkom. Ples naj bi v prvi vrsti nudil predvsem sprostitev, a spodbuja tudi ustvarjalnost, razvija osebnost in krepi pozitivno samopodobo.

Vsebinsko se bodo delavnice nanašale na izbrano tematiko – Sonce. Odkrivali bomo naše male sončke, raziskovali različne žarke v nas, kar nas bodo popeljalo na gibalno izkušnjo.

Delavnice vodi Ajda Tomazin, koreografija in oblikovalka, od nedavnega tudi mamica. Z delavnico želi predati svoje umetniške prakse v namen vzpostavljanja varnega, zanimivega in mamicam prijaznega prostora za gibalno izražanje.

Delavnice so namenjene umetniški izkušnji dojenčka in spremljevalca in niso namenjene za obravnavo gibalnega razvoja dojenčka.

Za otroke od 10 mesecev do 3 let , 35′, brezplačno ob slovenskem kulturnem prazniku, obvezne rezervacije vstopnic in copati

Podrobnosti

Datum:
8. 2. 2023
Ura:
10:00 - 10:30

Prizorišče

Hiša otrok in umetnosti
Komenskega 9
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map
Phone
041663904