Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • This event has passed.

PikniKoncert – Drajnarjuva vampa

20. avgusta ob 18:00 - 20:00

PikniKoncert je družinsko srečanje ob dobri glasbi, hrani in pijači. Je drugačna oblika preživljanja prostega časa, saj omogoča kvalitetno kulturno doživetje, ki se prepleta s sproščenim druženjem in ekološko osveščenostjo. V poletnih mesecih vas vabimo, da se ob četrtkih popoldan umaknete iz poletne vročine, se v parku Tivoli pod borovci v bližini Tivolske promenade sprostite na piknik odeji in nekaj malega prigriznete ob poslušanju etno in folk koncertov. Spoznavate lahko odlično glasbo z vseh koncev sveta, tradicionalne inštrumente in različne tehnike petja.

Drajnarjuva vampa sta brata, akademsko izobraženi pianist in harmonikaš, ki sta svoje bogato glasbeno znanje požlahtila s šansonskim, “tomwaitsovskim” pristopom k ustvarjanju avtorske glasbe. Iz Tomaževih narečnih besedil brijejo obešenjaški humor, ostra družbena kritika, obskurna ljudska metaforika, hreščeči vokali in melodične domislice, ki razkrivajo mojstrskega pripovedovalca zgodb.

Vse prireditve so brezplačne!

V primeru slabega vremena so prireditve odpovedane ali prestavljene. Nadomestni termin objavimo na naši spletni in Facebook strani.

Podrobnosti

Datum:
20. avgusta
Čas:
18:00 - 20:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Park Tivoli – pod borovci
Park Tivoli
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map