Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • This event has passed.

PikniKoncert – Worldwide Welshman

6. avgusta ob 18:00 - 20:00

PikniKoncert je družinsko srečanje ob dobri glasbi, hrani in pijači. Je drugačna oblika preživljanja prostega časa, saj omogoča kvalitetno kulturno doživetje, ki se prepleta s sproščenim druženjem in ekološko osveščenostjo. V poletnih mesecih vas vabimo, da se ob četrtkih popoldan umaknete iz poletne vročine, se v parku Tivoli pod borovci v bližini Tivolske promenade sprostite na piknik odeji in nekaj malega prigriznete ob poslušanju etno in folk koncertov. Spoznavate lahko odlično glasbo z vseh koncev sveta, tradicionalne inštrumente in različne tehnike petja.

Worldwide Welshman je sodobni trubadur, ki prihaja iz Severnega Walesa. S svojo rdečo brado, nalezljivimi melodijami, večjezičnimi refleksijami na sodobno življenje in funk-rock-jazz stilom kljubuje žanrom in popelje publiko na navdušujoče glasbeno potovanje od Walesa do Kitajske, pri čemer združuje hipije in bankirje, vzhod in zahod, veselje in melanholijo.

Vse prireditve so brezplačne!

V primeru slabega vremena so prireditve odpovedane ali prestavljene. Nadomestni termin objavimo na naši spletni in Facebook strani.

Podrobnosti

Datum:
6. avgusta
Čas:
18:00 - 20:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Park Tivoli – pod borovci
Park Tivoli
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map