Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • This event has passed.

PikniKoncert – Zajtrk

9. julija ob 18:00 - 20:00

PikniKoncert je družinsko srečanje ob dobri glasbi, hrani in pijači. Je drugačna oblika preživljanja prostega časa, saj omogoča kvalitetno kulturno doživetje, ki se prepleta s sproščenim druženjem in ekološko osveščenostjo. V poletnih mesecih vas vabimo, da se ob četrtkih popoldan umaknete iz poletne vročine, se v parku Tivoli pod borovci v bližini Tivolske promenade sprostite na piknik odeji in nekaj malega prigriznete ob poslušanju etno in folk koncertov. Spoznavate lahko odlično glasbo z vseh koncev sveta, tradicionalne inštrumente in različne tehnike petja.

Zajtrk sestavljata Laura Krajnc (violina, vokal) in Sven Horvat (kitara). Glasbeni žanr Zajtrka je zelo širok, saj se njuni komadi dotikajo etno-folka, jazza, bluesa, okusnega popa, ponekod tudi malo flamenka in stoner rocka. Igrata tako na odrih kot na ulici. Besedila so večinoma v slovenščini, njihove teme pa segajo od družbeno kritičnih in satiričnih, do liričnih in humornih.

Vse prireditve so brezplačne!

V primeru slabega vremena so prireditve odpovedane ali prestavljene. Nadomestni termin objavimo na naši spletni in Facebook strani.

Podrobnosti

Datum:
9. julija
Čas:
18:00 - 20:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Park Tivoli – pod borovci
Park Tivoli
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map