Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • This event has passed.

PikniKoncert – Eni od sedmih milijard

27. avgusta ob 18:00 - 20:00

PikniKoncert je družinsko srečanje ob dobri glasbi, hrani in pijači. Je drugačna oblika preživljanja prostega časa, saj omogoča kvalitetno kulturno doživetje, ki se prepleta s sproščenim druženjem in ekološko osveščenostjo. V poletnih mesecih vas vabimo, da se ob četrtkih popoldan umaknete iz poletne vročine, se v parku Tivoli pod borovci v bližini Tivolske promenade sprostite na piknik odeji in nekaj malega prigriznete ob poslušanju etno in folk koncertov. Spoznavate lahko odlično glasbo z vseh koncev sveta, tradicionalne inštrumente in različne tehnike petja.

Eni od sedmih milijard je leta 2013 ustanovljena indie-folk skupina sedmih glasbenikov, ki prepletajo zvoke violine, akustične kitare, klavirja, klarineta, bobnov, bas kitare in pojejo zgodbe. Odlično se znajdejo tako na ulici kot v koncertnih dvoranah. Občinstvo jih opisuje kot iskreno, spevno in dinamično skupino, ki z močnimi besedili in pristnim stikom s publiko na vsakem koncertu pusti pečat.

Vse prireditve so brezplačne!

V primeru slabega vremena so prireditve odpovedane ali prestavljene. Nadomestni termin objavimo na naši spletni in Facebook strani.

Podrobnosti

Datum:
27. avgusta
Čas:
18:00 - 20:00
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Park Tivoli – pod borovci
Park Tivoli
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map