Loading Dogodki

« Vsi dogodki

  • This event has passed.

PikniKoncert – Tretji kanu

3. septembra ob 18:00 - 19:30

PikniKoncert je družinsko srečanje ob dobri glasbi, hrani in pijači. Je drugačna oblika preživljanja prostega časa, saj omogoča kvalitetno kulturno doživetje, ki se prepleta s sproščenim druženjem in ekološko osveščenostjo. V poletnih mesecih vas vabimo, da se ob četrtkih popoldan umaknete iz poletne vročine, se v parku Tivoli pod borovci v bližini Tivolske promenade sprostite na piknik odeji in nekaj malega prigriznete ob poslušanju etno in folk koncertov. Spoznavate lahko odlično glasbo z vseh koncev sveta, tradicionalne inštrumente in različne tehnike petja.

Tretji kanu sta Anja Pavlin in Jan Medle, dolenjska novovalovska glasbenika, ki izhajata iz povsem različnih glasbenih okolij, a ju je usoda – kot v legendi o tretjem kanuju na okljuku reke Krke – prestavila v za oba novega. V njunih skladbah se združuje Anjina milina popa in Janovi trši, rockerski ritmi. Izdala sta dva albuma in koncertirala po mnogih koncertnih prizoriščih. 

Vse prireditve so brezplačne!

V primeru slabega vremena so prireditve odpovedane ali prestavljene. Nadomestni termin objavimo na naši spletni in Facebook strani.

Podrobnosti

Datum:
3. septembra
Čas:
18:00 - 19:30
Kategorija Dogodek:

Prizorišče

Park Tivoli – pod borovci
Park Tivoli
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map