HIŠA PONOVNO ODPIRA SVOJA VRATA


Po dvomesečnem premoru vas ponovno vabimo, da nas obiščete. Vrata odpiramo v soboto, 30. maja, s predstavo Lutkovnega gledališča FRU-FRU Muca Copatarica.

Za preprečevanje širjenja okužb upoštevamo vsa priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Omogočili smo brezstično plačevanje, zaradi zagotavljanja dovoljšnje varnostne razdalje med obiskovalci smo omejili število sedežev v dvorani.

Za obisk predstav so obvezne rezervacije. Vse obiskovalce naprošamo, da v gledališče pridejo pravočasno, vsaj 10 minut pred pričetkom predstave. Prosimo, da v gledališče pridete samo člani istega gospodinjstva, saj lahko samo v tem primeru sedite skupaj z vašimi otroki. Če imate vi ali vaš otrok kakršnekoli bolezenske znake vas prosimo, da ostanete doma. Nastopajoči bodo ob primerni razdalji do občinstva (4 metre) nastopali brez zaščitnih mask. V skladu s priporočili NIJZ je vnos in uživanje hrane in pijače prepovedan.

Zavedamo se, da obisk gledališč v takih razmerah ni idealen, toda potrudili se bomo, da boste v ogledu predstav uživali kot prej.