Loading Dogodki

Dogodki za 7. 3. 2020

Dogodki Search and Views Navigation

Dogodek Views Navigation

10:00

Čarobni vonji – likovna delavnica

7. marca ob 10:00 - 11:00
Hiša otrok in umetnosti, Komenskega 9
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

7. 3. ob 10.00
Čarobni vonji je likovno ustvarjalna delavnica, ki jo vodi Severa Gjurin, dipl. lik. pedagoginja. Severo poznamo predvsem iz glasbenega sveta, manj znano pa je, da je likovna pedagoginja z bogatimi izkušnjami pri delu z otroki. Najpogosteje izvaja likovne delavnice, kjer je likovna naloga sinestetično (soobčutno) obarvana. Otroci in odrasli se preko različnih vonjav, ki služijo kot ustvarjalni navdih, poglabljajo v barve in oblike. Med delavnico udeleženci krepijo ustvarjalno mišljenje in naredijo eno do dve abstraktni sliki.

Za otroke od 3. leta dalje (do 8. leta), 45', 4€/6€, obvezne rezervacije.

Preberite več »

17:00

Za petimi gorami

7. marca ob 17:00 - 18:00
Hiša otrok in umetnosti, Komenskega 9
Ljubljana, 1000 Slovenija
+ Google Map

7. 3. ob 17.00
Vsi radi potujemo, tako otroci kot odrasli. Na potovanje se lahko odpravimo z avtom, vlakom, ladjo, peš … Pa ste že kdaj potovali samo na preprogi domišljije, s katero ste poleteli na drug konec sveta? Ste kdaj odprli kovček, poln neznanih predmetov, spominkov in razglednic, ki so vas ponesli na neznane kraje?

Za petimi gorami je doživljajska avanturistična predstava, ki nas bo popeljala na vznemirljivo potovanje in odkrivanje skritih kotičkov sveta. V izkustveni predstavi se tokrat posvečamo različnim kulturam v različnih ekoregijah, ki generirajo različne zgodbe in odpirajo svet medkulturnih dialogov.

Za otroke od 4. leta dalje, 50′, 4€/6€, obvezni copati in rezervacije.

Preberite več »
+ Izvozi dogodeke